MA-URI-konceptet
er udviklet af parret Hemi Hoani Fox og Katja Fox, ledere af MA-URI Instituttet, med base i New Zealand.
MA-URI uddannelsen indeholder polynesisk livsfilosofi og et unikt system til selv-healing og personlig transformation igennem bodywork-sessions og “sacred” polynesiske danse.

Hemi Fox er af maori afstamning.
I en ung alder blev han undervist i traditionelle maori healings-metoder af sin mor, Mary W. Fox.
I 1987 mødte Hemi en hawaiansk Kahuna (shaman), Abraham Kawai’i, som introducerede ham til oprindelige bodywork traditioner fra Hawai. Dernæst fulgte Hemi sin egen vej videre.
I 1990 blev han inviteret til en helsemesse i Danmark, hvor han mødte danske Katja.

Katja Fox, (gift med Hemi) er født og opvokset i Danmark – med en dansk far (dyrlæge) og en polsk mor (sygeplejerske).
Som ung tog Katja en MA grad i engelsk litteratur og kunsthistorie, og i en årrække arbejdede hun også som kunst-keramiker. Undervejs havde hun nogle spirituelle indsigter, som førte til en dyb forståelse af hvordan alt i universet er forbundet. I 1987 blev specifikke principper og sammenhænge formidlet til Katja fra en kilde, som blev grundlaget for skabelsen og udviklingen af MA-URI-konceptet.
Denne indsigt banede vejen for udviklingen af Katjas evner som formidler, underviser og mentor.

Hemi og Katjas veje krydsede i 1990 i Danmark, kort efter at Hemi havde slået sig ned her. Et år senere var tiden inde til at sammenbringe alt det, som de to parallelt havde oplevet og udviklet hver for sig. Som brikker i et puslespil faldt det hele på plads indenfor en ny fælles ramme, og MA-URI Healing Arts blev skabt.

En mere detaljeret beskrivelse vedr. grundlæggerne af MA-URI findes her http://www.ma-uri.org/the-institute/leadership/   (kilde til ovenstående informationer og billeder).

NAVNET MA-URI®
navnet MA-URI er ikke synonymt med maori (som er betegnelsen for den oprindelige befolkning på New Zealand), men er et konstrueret navn.

MA-URI betyder direkte oversat ”de der nedstammer fra det rene hvide lys” eller ”efterkommere af stjernerne”. Stjernene refererer her til den specifikke stjerneformation Pleiaderne, som i Polynesien kaldes Matariki

Navnet MA-URI er registreret med copyright ®. Andre stavemåder er enten ikke den ægte vare, eller kan skyldes begrænsninger i brug af store bogstaver og bindestreg på facebook og instagram.